Nadia Barrus

SBB is verheugd te kunnen rekenen op de medewerking van Nadia Barrou. Wanneer we geconfronteerd worden met een begunstigde met immigratieproblemen, kunnen we Nadia bellen voor hulp.

Nadia studeerde rechten aan de Université de Montréal en is sinds 1994 advocaat. Ze is lid van de Barreau du Québec en lid van de Association québécoise des avocats et avocates en droit de l'immigration (AQAADI), waar ze vicevoorzitter van de raad van bestuur was. Dit jaar 2021 won ze de Obiter Dictumprijs; Deze prijs erkent een lid van de vereniging voor zijn of haar vrijwillige inzet, uitstekend werk, uitzonderlijke toewijding en bijdrage aan de vooruitgang van het immigratierecht en de nationale reputatie van de vereniging.

Nadia geeft regelmatig seminars en conferenties over immigratie en internationale mobiliteit. Ze spreken met advocaten, immigratieadviseurs en verschillende organisaties.

Het is ook een partner van CITIM (sleutel tot de integratie van immigranten op het werk) en Group PVTistes.net; Ze adviseert werkgevers en werknemers over de beste strategieën om in Canada te werken totdat een permanente verblijfsvergunning is verleend. Nadia adviseert en begeleidt ook al 5 jaar de leden van de Union Française de Montréal in hun immigratieprocedures.

Immigartion in Canada met Nadia Barrou

Nadia beheert de bekende Facebookgroep Français, Belges et Suisses au Canada – Questions d'immigration die ze in 2016 oprichtte. Het verwelkomt nu honderd nieuwe leden per week. Deze groep is uitgegroeid tot een belangrijke gemeenschap voor wederzijdse hulp bij tijdelijke en permanente immigratie. Leden vinden snel eenvoudige en gedocumenteerde antwoorden op hun vragen.

Vastberaden, humaan en eerlijk zijn eigenschappen die Nadia tot een zeer professionele advocaat maken. Het streeft al meer dan 20 jaar naar de volledige tevredenheid van zijn klanten.

De SBB beveelt de diensten van Nadia aan.