Sonaca Montréal

De Belgian Benevolent Society is verheugd om Sonaca Montreal al enkele jaren tot haar partners te rekenen.

Sonaca Montréal, de dochteronderneming van Sonaca Group in België, is een wereldleider in de productie van grote aluminium luchtvaartvleugelonderdelen en empennages voor de civiele en zakelijke luchtvaart. Sonaca Montreal, opgericht in Mirabel sinds 1992, voldoet met zijn 250 werknemers met succes aan de strengste eisen van zijn internationale klanten, die de grootste vliegtuigfabrikanten vertegenwoordigen.

Sonaca Montréal onderscheidt zich op de markt door zijn vermogen om productieprocessen volledig op dezelfde locatie te integreren: CNC-bewerking, niet-destructief testen (NDT), stralen, vormen (mechanisch en stralen), oppervlaktebehandelingen (anodiseren en schilderen) en assemblages (handmatig en geautomatiseerd klinken). 

Meer informatie.